use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Sis Kebap

  • 2 std 40 minuten
  • Vorbereitungszeit20 minuten
  • Portionen6 Portionen
recipe image Sis Kebap

Zutaten

Zutaten:
  • 1000 g mageres Lammfleisch, gewürfelt
Marinade:
  • 1 Zwiebel, fein gehackt
  • 2 Knoblauchzehen, fein gehackt
  • 4 EL Olivenöl
  • 1/4 TL Pfeffer
  • 1/2 TL Paprikapulver
  • 1/2 TL Jodsalz
  • 1/4 TL Kreuzkümmel, gemahlen

      Zubereitung

      1. Fleisch mind. 2 Std. in Marinade einlegen. Fleischwürfel auf Spieße stecken und in heißer THEA rundum anbraten.
      2. Für die Marinade alle Zutaten miteinander vermischen.
      Bereiten Sie die Lammspieße im Sommer am Griller zu.